MENÚ
Participa
en la gran obra
col·lectiva
de fontcuberta
PUJA LES TEVES FOTOS

 QUÈ HAS FET DURANT EL CONFINAMENT?

Mirades
des del
confinament

Mirades des del confinament és un homenatge a la solidaritat col·lectiva que impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració del Festival Cruïlla, vinculat a la situació derivada de la Covid-19. És un projecte artístic participatiu dirigit per Joan Fontcuberta, que recollirà fotografies de tothom qui hi vulgui contribuir per formar un gran mosaic destinat a perviure com a testimoni de l’actual experiència de neguit i incertesa.

Organitzadors
Organitza-
dors
Participants: Omnium Cultural

Òmnium Cultural

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 182.000 socis que defensa els drets civils i les llibertats. Treballa per fomentar la llengua catalana, la cohesió social, l’educació i la cultura, i té com a objectiu construir una societat activa, crítica i integradora, a través de campanyes de denúncia i sensibilització, i projectes.

Participants: Omnium Cultural

Joan Fontcuberta

Joan Fontcuberta és un artista, teòric, comissari d’exposicions, divulgador i pensador visual de gran prestigi internacional. Durant més de quatre dècades, la seva obra fotogràfica s’ha centrat en els conflictes entre naturalesa, tecnologia, fotografia i veritat.

Participants: Omnium Cultural

Festival Cruïlla

El Festival Cruïlla és un festival de música que se celebra anualment al Parc del Fòrum de Barcelona. Concerts d’artistes nacionals i internacionals, art, cultura popular, idees, gastronomia, Stand up Comedy i consciència social i mediambiental s’uneixen a la festa més gran de l’estiu de Barcelona.

Biografia

Joan Fontcuberta i Villà desenvolupa una activitat artística en l'àmbit de la fotografia que ha estat reconeguda internacionalment amb els premis més prestigiosos. La seva obra s'ha exposat a més d’un centenar de museus i centres d’art de tot el món, i forma part d’importants col·leccions públiques.

Agraïments
I Col·laboracions
Agraïments
I col·labo -
racions